Aansprakelijkheid met de auto

Comments Off

Als u een WA verzekering afsluit zoals deze staan gepresenteerd op onze website, dan zit daar geen dekking bij voor de auto. De WA voor de auto moet u namelijk afsluiten via een aparte autoverzekering. Waar de WA verzekering voor personen nog een vrijblijvende verzekering is waarbij u zelf kunt kiezen of u deze afsluit ja of nee, is de WA bij een autoverzekering verplicht.

De WA verzekering bij een auto is ook tevens de meest standaard verzekering voor de auto en ook de goedkoopste. Dit betekent uiteraard ook dat uw dekking hierbij niet optimaal is. Om deze uit te breiden kan er gekozen worden voor WA Beperkt Casco of WA Casco. De laatste zullen veel mensen kennen als de allrisk verzekering.

De normale WA verzekering is dus niet bedoeld voor voertuigen of iets dergelijks, maar heeft puur te maken met mensen. Dat is ook de reden dat de premie voor deze verzekering zo laag is. De premie voor een autoverzekering zult u onmogelijk zo laag aantreffen, aangezien het risico op een ongeval vele malen groter is.

Comments are closed.