Beloning InShared

Comments Off

Inshared heeft een zeer uniek aanpak als dit wordt vergeleken met overige verzekeraars. Bij Inshared kunt u namelijk aan het einde van elk jaar dat u verzekerd bent geld terug krijgen. Dit is als een soort beloning en geldt wanneer u geen schade meldt of als u in elk geval nog wat van uw opgebouwde punten over heeft aan het einde van het jaar.

Hoe werkt het precies?

Het is vrij simpel, u heeft een WA verzekering bij Inshared en het hele jaar door betaalt u premie voor de verzekering. Dit doen alle overige verzekerden die bij Inshared zitten natuurlijk ook. Van alle betaalde premie door verzekerden gebruikt Inshared 80% om schades van te betalen. De overige 20% gebruiken ze om alles intern te kunnen bekostigen.

Nu gaat het even over die 80%. U bouwt namelijk met uw WA verzekering punten op. Elke nieuwe klant krijgt bijvoorbeeld al meteen 10 punten. Daarnaast krijgt u telkens een punt voor elk vol jaar dat u een WA verzekering bij Inshared heeft, maar ook voor elke maand. Door alleen een jaar verzekerd te zijn kan dit dus al 13 punten opleveren. Voor elke euro die u betaalt aan premie krijgt u ook nog eens een punt.

Door preventieve maatregelen te treffen bij uw verzekering kunt u nog meer bonuspunten verkrijgen. Voor de WA verzekering voor de auto krijgt u bijvoorbeeld voor het gebruik van winterbanden extra bonuspunten. Voor meer informatie over het beloningssysteem van Inshared en op welke manieren u allemaal bonuspunten kunt verkrijgen kunt u kijken hier klikken en vervolgens kiezen voor Beloningspunten.

Uitbetaling

Als Inshared van die 80% die is gereserveerd voor schades geld overhoudt aan het einde van het jaar wordt dit bedrag verdeeld over alle verzekerden. Er wordt dus precies berekend hoeveel punten elke verzekerde heeft en op basis daarvan wordt het overgehouden premie eerlijk verdeeld. Het kan dus voorkomen dat u schade heeft gemeld, maar alsnog geld krijgt indien u een positief saldo aan punten heeft overgehouden.

Comments are closed.