Goedkope autoverzekering

Comments Off

Als u op zoek bent naar een goedkope autoverzekering bent u bij ons op het juiste adres, want wij hebben voor u een goed rekenvoorbeeld gemaakt voor een Volkswagen Golf. Dit is een vrij gemiddelde auto en op basis van de berekeningen die we hebben gedaan voor deze auto zijn we tot een overzicht gekomen waarin de verschillen tussen de autoverzekeraars kenbaar worden.

Autoverzekering vergelijken

Natuurlijk is het zo dat de berekening is gemaakt voor (waarschijnlijk) een andere auto dan de auto die u bezit. Dat geeft verder niet zoveel, want door deze berekening krijgt u een aardig idee hoe de verhoudingen tussen verzekeraars liggen. Over het algemeen zal 1 van de 3 goedkoopste autoverzekeraars voor de Volkswagen Golf ook de goedkoopste autoverzekering aanbieden voor uw auto. Zo hebben wij geredeneerd toen we dit overzicht maakten.

Is de WA dekking de goede dekking?

Hoe weet u nou of een WA dekking de juiste dekking is voor uw auto. We kunnen u vertellen dat wanneer u een nieuwe auto heeft u deze beter niet WA kunt verzekeren, maar daarvoor beter een WA casco verzekering kunt afsluiten. Een WA verzekering is goed voor auto’s die al een beetje op leeftijd zijn. Hiermee bedoelen we in elk geval auto’s van 4 jaar oud en wellicht nog wel iets ouder ook. Dit heeft dan weer te maken met de huidige waarde van uw auto.

Een auto van 6 jaar oud heeft nou eenmaal een stuk minder restwaarde dan een auto van 2 jaar oud. Vandaar dat jongere auto’s beter iets uitgebreider kunnen worden verzekerd. U kunt niet alleen goedkope autoverzekeringen vergelijken via WA, maar ook voor WA+ en WA casco. Klik in het overzicht op ‘Berekenen’ bij de verzekeraar van uw keuze en u kunt direct alle premies berekenen voor uw auto.

Comments are closed.