Verzekerden

Comments Off

Als u besluit een WA verzekering af te sluiten kunt u kiezen uit 4 manieren om dit te doen. De eerste is dat u de verzekering voor uzelf afsluit. Dit is de goedkoopste variant. Tevens kunt u ervoor kiezen om uzelf en uw partner te verzekeren. Omdat het nu om 2 mensen gaat is de kans op een ongeval ook groter dus zal de premie hoger zijn.

U kunt ook kiezen om kinderen mee te verzekeren. U kunt dus uzelf en één of meerdere kinderen of uzelf, uw partner en één of meerdere kinderen verzekeren. Kinderen vormen het grootste risico, maar dit is vrijwel niet terug te zien in de premie. Bij verzekeraars OHRA, Univé en Centraal Beheer Achmea betaalt u zelfs dezelfde premie voor 2 volwassenen als voor 2 volwassenen met kinderen.

We raden u dan ook altijd aan om, in het geval u met meerdere mensen onder één dak woont, iedereen mee te verzekeren. Dit is natuurlijk ook het meest logisch, want waarom zou u alleen uzelf verzekeren en uw partner of gezin niet?  Dat is dus misschien een beetje overbodig van ons om te vermelden, maar we doen het toch, voor de zekerheid. En komt uw schoonmoeder ook bij u in huis wonen door omstandigheden, dan valt ook zij onder de dekking van uw WA verzekering. Dit geldt uiteraard ook voor een broer, zus, oom of tante.

Comments are closed.