Woonhuisverzekering

Comments Off

Veel mensen sluiten een WA verzekering af in combinatie met meerdere verzekeringen die ermee te maken hebben. Op deze manier kan er worden geprofiteerd van een korting, aangezien er meerdere producten tegelijk worden afgenomen. Hier gaan we er natuurlijk wel vanuit dat u de verschillende verzekeringen ook daadwerkelijk bij dezelfde verzekeraar afsluit.

Welke verzekeringen zijn makkelijk samen te voegen?

Zoals de titel van dit artikel al doet vermoeden gaat het over de woonhuisverzekeringen. Dat wil zeggen de inboedelverzekering, opstalverzekering en eventueel ook nog een glasverzekering. Dit is een combinatie van verzekeringen die vaak voorkomt, omdat ze elkaar als het ware ‘aanvullen’. Ondanks dat u misschien zou denken dat de WA verzekering in het rijtje met de andere drie verzekeringen het buitenbeentje is wordt deze er ook vaak bij afgesloten.

En alhoewel u misschien verwacht dat een aansprakelijkheidsverzekering ook kan worden afgesloten in combinatie met een autoverzekering is dit niet het geval. De aansprakelijkheid met de auto is een op zichzelf staande verzekering en staat verder compleet los van de WA verzekering zoals we die hier bedoelen.

Bij verzekeraar Univé krijgt u 15% korting op het totaal als u meerdere producten bij hun afneemt. Aangezien u de meeste verzekeringen toch nodig zult hebben is het ook voor u het makkelijkst deze onder te brengen bij één verzekeraar. Uiteraard hoeft dit niet per se bij Univé. De meeste verzekeraars hebben wel dit soort actie en het loont ook zeker de moeite om dit even uit te zoeken op voorhand, want dit kan u op de lange termijn toch een hoop geld besparen.

Comments are closed.